۲۵ درصد گوشت قرمز مردم توسط عشایر تولید می شود

20 تیر ، 1400
روابط عمومی
0 کامنت

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی امور عشایر استان تهران، فرشید ذبیحی در این باره افزود: عشایر استان تهران با دارا بودن بیش از ۷۰۰ هزار دام سبک از تولید کنندگان گوشت قرمز در این استان محسوب می شوند.

وی ادامه داد: عشایر استان تهران حدود ۱۰۰ روز در مناطق ییلاقی استان و مابقی را در مناطق قشلاقی زندگی می کنند و این جامعه تولید کننده با حدود سه هزار خانوار نقش بسزایی در تولید محصولات دارند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی تهران: با دلالان بخش عشایر مبارزه می‌کنیم

سرپرست امور عشایر استان تهران خاطرنشان کرد: زندگی عشایری همواره با مشکلاتی مواجه است اما با احداث ۲ مرکز خدمات رسان و پشتیبانی در غرب و شرق دشت لار تلاش کردیم این مشکلات در ییلاقات به حداقل برسد.

به گفته وی، آبرسانی سیار، توزیع سوخت فسیلی و آرد خوراکی و احداث مرکز درمانی و بهداشتی و همچنین احداث مرکز واکسیناسیون دام از اقداماتی است که برای این جامعه تولید کننده انجام شده است.

ذبیحی تاکید کرد: اجرای سامانه های خورشیدی و چراغ معابر نیز از سایر اقداماتی است که در منطقه دشت لار انجام شده و تلاش داریم این خدمات را گسترش دهیم.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

نظرات کاربران