به گزارش پایگاه اطلاع رسانی امور عشایر استان تهران، فرشید ذبیحی گفت: طبق تقویم کوچ عشایر تولید کننده تا نیمه شهریورماه در سیاه چادرهای عشایری مشغول تولید و زندگی هستند و پس از آن کوچ پاییزه خود را شروع می کند.
وی افزود: این عشایر در ییلاقات شهرستان های شمیرانات، دماوند و فیروزکوه مشغول زندگی و تولید محصولات دامی، لبنی و پروتئینی هستند که با توجه به خشکسالی و کمبود آب امسال آبرسانی سیار در ییلاقات با شدت و قوت بیشتری دنبال می شود.
مدیر امور عشایر استان تهران با بیان اینکه زندگی در ییلاقات با سختی های زیادی روبه رو است، گفت: این عشایر در مناطق صعب العبور و سخت مستقر هستند که به منظور آسان کردن این زندگی سخت نسبت به تجهیز سامانه های خورشیدی و راه اندازی درمانگاه اقدام کردیم.
به گفته وی، همچنین با توجه به نیاز عشایر به خدمات دامپزشکی در خصوص واکسینه کردن دام های عشایری اقداماتی در حال انجام است و همچنین توزیع سوخت فسیلی و آرد خوراکی نیز به مقدار کافی در مناطق ییلاقی در حال توزیع است.
مدیر امور عشایر استان تهران با اشاره به پایان کوچ تابستانه عشایر گفت: هم اکنون یک هزار و ۸۰۰ عشایر استان تهران و عشایر استانهای همجوار در ییلاقات استان تهران بطور کامل مستقر شدند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین به منظور بررسی دقیق و رفع مشکلات عشایر بزودی جلسه شورای عشایری استان تهران در محل استانداری برگزار می شود.
ذبیحی با بیان اینکه حمایت جامعه عشایری یعنی حمایت از تولید و اشتغال گفت: هر چادر عشایری نمادی از یک کارگاه تولیدی است و ضروری است از این جامعه تولید کننده حمایت کرد چرا که حدود ۳۰ درصد گوشت قرمز و محصولات پروتینی پایتخت توسط عشایر تامین می شود.