به گزارش پایگاه اطلاع رسانی امور عشایر استان تهران، فرشید ذبیحی افزود: به ازای هر خانوار عشایری حداکثر ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت میشود و مدت زمان بازپرداخت این تسهیلات طولانی است.
وی با بیان اینکه سود این تسهیلات چهار درصد است، گفت: این تسهیلات در زمینههای کشت و توسعه گیاهان دارویی، توسعه صنایع دستی و پرورش دام پرداخت میشود که به نظر می رسد پس از واریز این وام در روزهای آینده به عشایر واگذار شود.
مدیر امور عشایر استان تهران ادامه داد: عشایر واجد شرایط می توانند
با مراجعه با دفاتر شرکت های تعاونی نسبت تحویل مدارک اقدام کنند.
عشایر استان تهران با دارا بودن ۷۰۰ هزار راس دام سبک از عمده تولیدکنندگان گوشت قرمز محسوب می شوند
وی با بیان اینکه عشایر استان تهران از ظرفیت مناسبی برای تولید گوشت قرمز برخوردار هستند، گفت: اولویت ما در این بخش اختصاص تسهیلات اشتغالزایی به عشایر است چرا که این جامعه تولیدکننده با دارا بودن ۷۰۰ هزار راس دام سبک از عمده تولیدکنندگان گوشت قرمز محسوب می شوند.
ذبیحی در خصوص آخرین وضعیت استقرار عشایر استان تهران نیز گفت: کوچ پاییزه عشایری از نیمه شهریورماه آغاز شده و پس از ۲ ماه از حدود ۱۵ آبان در مناطق قشلاقی (گرمسیر) استان از جمله شهرستان های ورامین، پیشوا، پاکدشت، ری و قرچک مستقر می شوند.
کمبود نهاده از مشکلات اصلی عشایر است
همچنین یکی از فعالین حوزه عشایری استان تهران نیز در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت: کمبود نهاده و همچنین اشتغال از مشکلات اصلی عشایر است.
ماشالله هداوند خانی با بیان اینکه این زندگی و شغل از چندین نسل به
ارث رسیده است ، گفت: در سال های اخیر خشکسالی و افزایش بی رویه قیمت نهاده
منجر شده که برخی از عشایر تمایل نداشته باشند در این شغل بمانند و مجبور
هستند دام های خود را بفروشند و شغل دیگری را انتخاب کنند.
کمبود نهاده و همچنین اشتغال از مشکلات اصلی عشایر است
وی ادامه داد: دولت در سال های اخیر تسهیلات مناسبی در اختیار عشایر گذاشته که یکی از مهمترین تسهیلات موضوع اشتغال زایی است که با این تسهیلات می توانند عشایر شغل خود را توسعه دهند.
این فعال عشایر استان تهران خاطرنشان کرد: واگذاری این تسهیلات منجر به افزایش تولید و سرمایه عشایر می شود که از دولت بخاطر چنین امتیازاتی به عشایر تشکر می کنیم.